Florarie Brasov

Florarie Brasov – FlorideLux.ro este cu siguranta cea mai frumoasa si prietenoasa florarie din orasul Brasov. Florarie Brasov este deschisa de luni pana duminica si efectueaza livrari oriunde in Brasov. Florarie online Brasov si magazin flori, florarie cu livrare oriunde in Brasov in mai putin de 4 ore si iti oferim flori, buchete si aranjamente florale la preturi accesibile cu livrare gratuita oriunde in Brasov.

La florarie Brasov gasesti mereu cele mai frumoase si proaspete flori. Suntem in Brasov din anul 2014 si deja ne-am creat un renume de calitate, creativitate si profesionalism. Printre clientii nostri se numara foarte multe companii importante din Brasov, dar si persoane fizice care doresc sa faca periodic surprize minunate celor dragi. Oferim livrare oriunde in Brasov, dar si in Romania, poti comanda online buchete, aranjamente florale, cosuri cu flori, plante si cadouri sau poti veni in florarie Brasov sa plasezi comanda. In floraria noastra vei gasi si un personal foarte bine pregatit pentru evenimentele private premium din viata ta: nunti, botezuri, evenimente si petreceri corporate. Oferta noastra este cu adevarat impresionanta, numarand peste 5000 de produse, in florarie Brasov vei gasi cataloage pline de flori extrem de frumoase, dar si online, in magazinul nostru pe care il poti gasi la adresa: flori in Brasov .

florarie brasov

“Noi suntem Adriana si Andreea. Am creat FlorideLux Brasov pentru tine. Un loc in care vei gasi mereu flori proaspete, aranjamente deosebite si o gama variata de cadouri. Te asteptam sa ne vizitezi intr-o atmosfera fermecatoare, calda si parfumata pentru a alege impreuna acel “ceva” de care ai nevoie. Aici ne vei cunoaste pe noi si restul echipei. Te vom indruma cu professionalism si amabilitate pentru ca punem pasiune in tot ceea ce facem.”

Florarie Brasov

Adresa: Strada Zizinului nr. 3, Brasov, Judetul Brasov

Telefon: 0372.740.106, interior 112 (dupa mesajul vocal de intro, apasati direct interiorul, fara a mai trece prin meniu)

Flori de ziua iubirii Publicitate SMS Petale de viata, flori si bucurii Floraria FlorideLux Floraria digitala Depozit de flori engros Cele mai frumoase flori Buchete la minut Buchete flori in benzinarii  Cadouri de lux Coroane jerbe funerare  FlorideLux Moldova Reteaua de florarii FlowersNet Gradini de Lux Cursuri Florist Coroane funerare online Florarie de lux Online