Florarie Bucuresti

Florarie Bucuresti – flori fermecatoare si design contemporan in centrul Bucurestiului. Noua florarie Bucuresti din portofoliul FlorideLux se afla pe Calea Mosilor nr.209 si este inca de la deschidere o destinatie premium pentru aranjamente florale, flori in cutii, buchete de flori, cadouri si plante.

Floraria FlorideLux Mosilor, Bucuresti, este floraria care te asteapta zilnic cu cele mai speciale buchete, aranjamente florale si cadouri, intr-o atmosfera familiara si plina de zambete.FlorideLux aduce un concept aparte de florarie in Bucuresti, pe unul dintre cele mai importante bulevarde,Calea Mosilor, pentru ca tuturor clientilor nostri sa le fie mai usor sa ne gaseasca.Exista locuri de parcare in fata florariei, serviciul din florarie este foarte rapid, creativ si profesional.

Ne caracterizeaza inovatia, calitatea si respectul fata de toti clientii nostri.Efectuam la cerere orice model de buchet, aranjament floral atat pentru cadouri, cat si pentru evenimente: nunti, botezuri, petreceri personale si corporate.Vino astazi in magazinul nostru din Calea Mosilor Nr. 209, sa ne cunoastem, sa rasfoiesti cataloagele noastre sau sa te bucuri de frumusetea florilor!

La florarie Bucuresti veti gasi si foarte multe cutii cu flori, aranjamente moderne, contemporane si extrem de la moda in ultima perioada. Suntem mandri sa spunem ca in acest magazin florarie imbinam arta cu florile naturale si cu creativitatea noastra debordanta.

Livrare flori in 2 ore in Bucuresti si limitrof, buchete, cosuri cu flori, aranjamente florale, flori pentru nunti, flori pentru botezuri, evenimente, plante, cadouri minunate, produse speciale, preturi foarte bune.

 

Florarie Bucuresti

Adresa: Calea Mosilor nr 209 Bucuresti

Telefon: 0747 570 677 / 0372 740 106

Flori de ziua iubirii Publicitate SMS Petale de viata, flori si bucurii Floraria FlorideLux Floraria digitala Depozit de flori engros Cele mai frumoase flori Buchete la minut Buchete flori in benzinarii  Cadouri de lux Coroane jerbe funerare  FlorideLux Moldova Reteaua de florarii FlowersNet Gradini de Lux Cursuri Florist Coroane funerare online Florarie de lux Online