Florarie Cluj

Florarie Cluj este deschisa din anul 2015 si este una dintre locatiile premium din Cluj pentru flori si cadouri. O florarie Cluj cocheta, mereu foarte bine aprovizionata, dotata cu vitrina frigorifica pentru flori mereu proaspete, dar si cu un personal creativ si extrem de bine pregatit, gata sa iti ofere cele mai frumoase flori din Cluj. Buchete de flori, cosuri cu flori, cadouri, aranjamente florale, plante, flori la fir, buchete de mireasa, lumanari de nunta, lumanari de botez, aranjamente cristelnita, aranjamente de nunta, aranjamente prezidiu – gasesti tot ce ai nevoie in florarie Cluj.

Florarie online Cluj – Napoca. Floraria FlorideLux Cluj, Petale de viata, este floraria care te asteapta zilnic cu cele mai frumoase buchete, aranjamente florale si cadouri, intr-o atmosfera calda, familiara si mai ales plina de zambete. Vino astazi in floraria FlorideLux din Cluj, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 sa ne cunoastem! Floraria FlorideLux aduce un concept aparte de florarie în Cluj, în care creativitatea, calitatea și respectul față de toți clienți sunt primordiale.

Atunci cand esti in cautare de flori si cadouri cu siguranta floraria online FlorideLux Cluj iti poate oferi atat online pe www.FlorideLux.ro dar si in florarie cele mai frumoase flori si cadouri din Cluj-Napoca. Suntem siguri ca vei reveni in cea mai frumoasa florarie din Cluj, cea mai aprovizionata si cu cei mai prietenosi oameni. Suntem in centru pentru tine, in drumul tau spre casa, spre serviciu sau spre distractie.

florarie cluj

Florarie Cluj – FlorideLux, floraria ta preferata din Cluj

Oferim livrare de flori in Cluj si in imprejurimi, buchete de flori cu livrare gratuita la ora si data dorita, livrare flori la domiciliu sau la birou, oriunde ai nevoie in Cluj. Poti comanda flori in Cluj direct online sau in florarie. Suntem foarte bucurosi sa te ajutam oricand cu flori proaspete, plante fermecatoare si cadouri adorabile!

Adresa:Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 19, Cluj-Napoca, Judetul Cluj
Telefon:0372.740.106, interior 113 (dupa mesajul vocal de intro, apasati direct interiorul, fara a mai trece prin meniu)
Email:cluj@floridelux.ro
Facebook: /clujflorarie

florarie cluj, buchete

florarie cluj, creativitate

florarie cluj, nunti, flori pentru nunta

Flori de ziua iubirii Publicitate SMS Petale de viata, flori si bucurii Floraria FlorideLux Floraria digitala Depozit de flori engros Cele mai frumoase flori Buchete la minut Buchete flori in benzinarii  Cadouri de lux Coroane jerbe funerare  FlorideLux Moldova Reteaua de florarii FlowersNet Gradini de Lux Cursuri Florist Coroane funerare online Florarie de lux Online