Florarie magazin

Florarie Ploiesti

Florarie Ploiesti – profesionistii FlorideLux isi doresc intotdeauna sa indeplineasca dorintele clientilor si sa fie mai aproape de ei. Tocmai de aceea, in urma nenumaratelor solicitari de a avea un magazin FlorideLux in orasul lor, am raspuns cu un entuziast DA ploiestenilor. Am reusit incepand cu 1 august 2018 sa deschidem portile atelierului floral FlorideLux, disponibil de luni pana duminica pe bd. Libertatii nr.7.  >> Cea mai buna florarie din Ploiesti <<

Cum ajungi la florarie Ploiesti? Cauta “FlorideLux Ploiesti” pe Waze sau pe Google Maps pentru a ajunge rapid in locatie. 

Florarie Ploiesti

Filozofia FlorideLux are in centru CLIENTUL si DESTINATARUL. Misiunea noastra este sa punem la dispozitia clientilor cele mai frumoase flori, la cele mai bune preturi, cu modalitati de comanda foarte rapide si simple. Tocmai de aceea am deschis un atelier floral si in Ploiesti, pentru a avea o locatie premium de unde poti cumpara oricand, cu mare placere, flori proaspete, la preturi exceptionale SAU sa poti comanda cu livrare oriunde un buchet de flori sau un aranjament floral, fara batai de cap.

FlorideLux Ploiesti, pe bd. Libertatii nr. 7, langa Gara de Vest:

  • program de luni pana duminica
  • locuri de parcare disponibile
  • flori pe stoc, de cea mai buna calitate
  • singura florarie din Ploiesti dotata cu camera frigorifica profesionala, la vederea clientilor
  • floristi premium, antrenati in floraria FlorideLux Bucuresti

Vezi aici: galerie foto Poze cu flori – comenzi flori online

Florarie Ploiesti - floristii din Ploiesti
Floristii nostri artizani sunt foarte pasionati de meseria lor. Adora florile si de aceea le ingrijesc zilnic. Mana de lucru se vede imediat, veti observa cu siguranta! Veti vedea cata migala, pasiune si atentie la detalii se pune in fiecare aranjament sau buchet in parte. La FlorideLux Ploiesti chiar observi diferenta si dedicarea totala pe care o avem fata de clientii nostri. Aici gasesti echipa de profesionisti ideala, care iti vor oferi mereu consultanta si suport.

Flori de ziua iubirii Publicitate SMS Petale de viata, flori si bucurii Floraria FlorideLux Floraria digitala Depozit de flori engros Cele mai frumoase flori Buchete la minut Buchete flori in benzinarii  Cadouri de lux Coroane jerbe funerare  FlorideLux Moldova Reteaua de florarii FlowersNet Gradini de Lux Cursuri Florist Coroane funerare online Florarie de lux Online