Flori online

Orhidee pret

Orhidee pret bun sau pret foarte mare? Orhideele sunt printre cele mai indragite si cumparate flori din Romania, fiind considerate extrem de elegante si speciale. Aici vorbim atat de orhideele la ghiveci, cat si de orhideele la fir, taiate, folosite cu succes si farmec specific in aranjamente si buchete senzationale. Orhidee pret este un subiect sensibil pentru intregaa industrie floristica, pentru ca multi clienti nu inteleg cum de in anumite luni ale anului orhideea se gaseste la orice colt de strada, iar in alte luni preturile cresc foarte mult.

Vezi aici buchete cu orhidee senzationale, cu livrare gratuita oriunde in Romania, de luni pana duminica!

Ei bine, mai intai trebuie sa stiti cate tipuri de orhidee exista pentru buchete si aranjamente, respectiv flori pentru creatii si manopere florale, si nu la ghiveci:

  • orhidee imperiala
  • orhidee dendrobium sau thailandeza
  • orhidee mokarra
  • orhidee vanda
  • orhidee phalaenopsis

Vezi nunta actritei Sofia Vergara, decorata cu orhidee si trandafiri pretiosi

Orhidee pret este in primul rand influentat de cerinta de pe piata. In sezonul de nunti, botezuri si alte evenimente private (vara-toamna), sunt foarte multe persoane care isi doresc ca decorul salii sau al lumanarilor, al buchetului de mireasa sa fie realizat integral din orhidee sau partial din orhidee. Este o floare foarte eleganta, pretioasa, care reuseste sa confere un farmec aparte oricarui eveniment, fiind considerata regina tuturor florilor, demna de roialitate si doar pentru cele mai alese clase sociale. Astfel, pretul unei orhidee este foarte influentat de sezonalitate si de cerere.

Citeste mai multe despre sezonalitatea florilor 

Orhidee pret, vezi ce preturi gasesti la orhidee in florarii

Orhideea este una dintre cele mai scumpe flori, datorita faptului ca are o frumusete deosebita, are o rezistenta foarte mare in buchete si aranjamente (de pana la 2 saptamani, in functie de soi) si pentru ca au multe cupe de floare pe o tija. Daca esti interesat de o oferta de pret pentru orhidee, poti cere o oferta aici, la acest depozit flori engross. Succes! Iti lasam mai jos cateva modele superbe de buchete si aranjamente florale cu orhidee, pentru inspiratie:

buchet orhidee pret si ranunculus buchete cu orhidee pret orhidee pret

buchet_orhidee_imperiala buchet-de-orhidee-vodafone img_9826

Flori de ziua iubirii Publicitate SMS Petale de viata, flori si bucurii Floraria FlorideLux Floraria digitala Depozit de flori engros Cele mai frumoase flori Buchete la minut Buchete flori in benzinarii  Cadouri de lux Coroane jerbe funerare  FlorideLux Moldova Reteaua de florarii FlowersNet Gradini de Lux Cursuri Florist Coroane funerare online Florarie de lux Online